2021 kasımında Mac mini almak akıllıca mı?

toprakgezgini

Yeni Üye
2015 model 2.8 GHz Mac mini düşünüyordum, oyun oynamayı planlamıyorum. Video düzenleme yapabilir miyim diye merak ediyorum. Uzaktan eğitim platformlarında derslere katılmak mümkün mü? Ayrıca macOS kullanmak istiyorum. Bu makineyi almak mantıklı mı?

Bu eski makineyle video düzenleme işler mi, bilmiyorum. Yüksek çözünürlüklü videolarla başa çıkabileceğinden emin değilim.

Uzaktan eğitim programlarına katılmak için yeterli performansı sunar mı? Sistem gereksinimlerini karşılayacağından şüpheliyim.

macOS deneyimi yaşamak istiyorum. Bu eski model, bu isteğimi karşılayacak mı? Performansından endişeliyim.

2015 model 2.8 GHz Mac mini, video düzenleme için biraz zorlayıcı olabilir, özellikle yüksek çözünürlüklü videolarda performans düşüklüğü yaşayabilirsin. Uzaktan eğitim için yeterli olacaktır, ancak yoğun programlarda takılmalar yaşaman mümkün. macOS deneyimi yaşamak için ideal bir başlangıç noktası. Daha yeni bir model daha iyi performans sunacaktır, bunu göz önünde bulundurmanı öneririm. Bütçeni ve ihtiyaçlarını değerlendirerek karar vermen en iyisi olacaktır.

Geri