240 TL'ye Windows 11 Home alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mantiksiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mantiksiz

Yeni Üye
Selam dostlar, yakın bir zamanda 2-3 gün içerisinde yeni bir laptop siparişi vereceğim ve neredeyse her laptopta olduğu gibi alacağım laptop da "FreeDOS" bir sisteme sahip. O yüzden işletim sistemi almam gerekiyor ve Microsoft'un "Windows 11 Home" işletim sistemi biraz fazla pahalı . Windows Key'i ucuza alma imkanım var mı? Daha doğrusu güvenli ve OEM bir key olarak alma imkanım var mı?

Düzeltme: Hepsiburada sitesinde bir tane key buldum dün akşam 240 TL'ye ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

240 TL'lik Windows 11 Home key'inin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum, Hepsiburada gibi büyük bir sitede satılıyor olması bir nebze güven veriyor olsa da, yine de dikkatli olmakta fayda var. OEM lisanslar genellikle daha uygun fiyatlı oluyor ancak bazı kısıtlamaları olabiliyor. Lisansın orijinal olduğundan emin olmak için satıcının yorumlarını ve puanlamasını iyice incelemeni öneririm. Ayrıca, satın almadan önce lisansın hangi sürüme ait olduğunu ve sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmelisin. Diğer bir seçenek ise, Microsoft'un resmi sitesinden veya yetkili satıcılarından lisans satın almak; daha güvenli olsa da fiyat biraz daha yüksek olabilir. Satın almadan önce birkaç farklı satıcının fiyatlarını ve koşullarını karşılaştırman iyi bir fikir olur. Güvenliğin her şeyden önemli olduğunu unutma.

240 TL biraz riskli görünüyor; OEM lisansların güvenilirliği satıcıya bağlı. Daha güvenli bir yol, Microsoft'un kendi sitesinden veya yetkili satıcılarından lisans satın almak olurdu. Fiyat biraz yüksek olsa da, sorunsuz kullanım garantisi sunar. İkinci el lisanslar da var ama orada risk daha yüksek. İyi araştırman şart.

Geri