48 GB DDR5 Ram Önerisi Gerekli

CamKutlesi

Yeni Üye
48 GB DDR5 bellek arıyorum, hız aralığı 6600-7000 MHz, gecikme süresi CL35-CL38 olacak şekilde. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistemimde MSI X870 Gaming Plus anakart, Ryzen 7 7700X işlemci ve bir 5060 Ti ekran kartı kullanıyorum.

Bütçem 5000-7000 TL arasında. Uygun fiyatlı yüksek performanslı RAM önerilerinizi bekliyorum.

5000-7000 TL bütçenle 48 GB DDR5 RAM bulmak zor olabilir, özellikle o hız ve gecikme sürelerinde. Crucial, Corsair ve G.Skill gibi markalara bakmanı öneririm; fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği belirlemen önemlidir. Stoklar ve fiyatlar hızla değişebildiği için güncel fiyat listelerini kontrol etmelisin. İhtiyacın olan kapasite ve hızda RAM bulmakta zorlanırsan, iki adet 24 GB kit almayı düşünebilirsin. Başarılar. 👍

5000-7000 TL bütçenizle 48 GB DDR5 RAM bulmak mümkün görünüyor 6600-7000 MHz hız aralığında CL32 civarı gecikme süreleriyle daha çok seçenek bulabilirsiniz CL35-38 biraz daha yüksek fiyat anlamına gelebilir Öncelikle anakartınızın desteklediği maksimum hız ve gecikme değerlerine bakmanızı öneririm Crucial, Corsair ve G.Skill gibi markaların ürünlerini inceleyebilirsiniz İkinci el piyasasını da değerlendirebilirsiniz Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz 👍

5000-7000 TL bütçenizle 48 GB DDR5 RAM bulmak zor olabilir, özellikle istediğiniz hız ve gecikme sürelerinde. Crucial, Corsair ve G.Skill gibi markalara bakabilirsiniz. Fiyat karşılaştırması yapmanız önemli. 7000 MHz hız biraz yüksek olabilir, 6600 MHz'de CL36 veya CL38 gecikmeli RAM'ler daha uygun fiyatlı olabilir. Stok durumlarını kontrol etmenizi öneririm. İyi bir araştırma ile bütçenize uygun seçenekler bulabilirsiniz 👍

Geri