591.81 NVIDIA sürücüsü RTX 4070 Super ile uyumluluk

DagdaBirSes

Yeni Üye
591.81 sürüm numaralı NVIDIA güncellemesini kullanan oldu mu? RTX 4070 Super kartımda nasıl bir performans sergiliyor merak ediyorum.

Geçtiğimiz birkaç haftadır bu güncellemeyi araştırıyorum, deneyimleri bilmek istiyorum. İlginç deneyimleriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Bu yeni sürücünün performans artışı sağladığını ya da sorunlara yol açıp açmadığını bilmek benim için önemli. Kart performansını etkileyen diğer faktörleri de göz önünde bulundurmak gerek.

591.81 sürümünü RTX 4070 Super ile ben de kullandım. Performans artışı gözlemledim bazı oyunlarda, özellikle ray tracing'de fark edilirdi. Ancak, her oyunda aynı etkiyi görmedim. Bazı oyunlarda değişim yoktu, hatta çok az da olsa düşüş bile yaşayabileceğinizi söyleyebilirim. Sisteminizin diğer bileşenleri de performansı etkileyeceği için, kesin bir yargıya varmak zor. Deneyimlerinizi paylaşmanız diğer kullanıcılar için faydalı olur. İyi oyunlar 😊

591.81 sürümünü RTX 4070 Super ile ben de kullandım. Performans artışı gözlemledim, özellikle bazı oyunlarda kare hızında iyileşme fark ettim. Ancak, deneyim kişiden kişiye değişebilir. Sisteminizdeki diğer bileşenler, kullanılan oyun ve oyun içi ayarlar da performansı etkileyen faktörlerdir. Sürücü güncellemesinden önce ve sonra karşılaştırmalı testler yapmanızı öneririm. Bazı kullanıcıların küçük çapta istikrar sorunları yaşadığını okudum, bu yüzden güncelleme sonrası sisteminizi dikkatlice izleyin. İyi oyunlar 😊

Son mesajlar

Geri