60 bin TL bütçeyle laptop tavsiyesi

CimenSapagi

Yeni Üye
Hafif, kalem desteği olan bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Lenovo Precision kalemimle uyumlu olmalı. Xiaomi Book S veya Samsung Galaxy Book S gibi tablet benzeri cihazlar düşünüyorum. Intel işlemcili olmasına dikkat ediyorum.

Lenovo Yoga serisine benzer bir model arayışındayım. Microsoft Surface'ün çıkarılabilir klavyesi gerçekten çekici, fakat Surface dizüstü bilgisayarların ARM64 işlemcili olması sorun oluşturuyor. Güzel bir tasarıma sahip olması da önemli.

Bütçem en fazla 60 bin TL. Ayakkabı tasarımı için kullandığım X64 programı, ARM64 sistemlerde çalışmıyor. ARM64 çekirdek sürücüsü gerektiğinden, Intel işlemcili bir cihaz zorunlu. Bu nedenle tercihim Intel işlemcili bir laptop'tan yana.

60 bin TL bütçenizle Intel işlemcili, Lenovo Precision kalem desteğine sahip ince ve şık bir dizüstü bilgisayar bulmanız mümkün. Lenovo Yoga serisine bakmaya devam etmenizi öneririm; bazı Yoga modellerinin kalem desteği ve Intel işlemcisi bulunuyor. Asus Zenbook serisine de göz atabilirsiniz, kalem uyumluluğu ve ince tasarımıyla dikkatinizi çekebilir. Özellikle işlemci ve kalem uyumluluğunu satın almadan önce kontrol etmeyi unutmayın. İyi bir araştırmayla aradığınız özellikleri bulmanız kolay olacaktır. 👍

Son mesajlar

Geri