6500 TL bütçeyle masa uyumlu bilgisayar kasası tavsiyesi

NehirKenarinda

Yeni Üye
Mevcut masamı değiştirme imkanım yok, bu yüzden yeni bir kasa arıyorum. Önemli kriterlerden biri anakart uyumluluğu, diğerleri ise ekran kartı ve sıvı soğutucunun boyutları. Anakartım H610M-R D4, ekran kartım RX 6700 XT ve su soğutucum LC-720. Güç kaynağıma ihtiyacım yok, boş kasa tercih ederim; fakat uygun fiyatlı iyi bir güç kaynağıyla gelen bir kasa da düşünülebilir. Mevcut PSU'm TR2 S modeli, ona uygun bir kasa önerirseniz harika olur. Kasanın görünümü (akvaryum tarzı vb.) benim için önemli değil. Siyah renk istemiyorum; beyaz veya diğer renkler daha uygun olur, ama siyah da alternatif olabilir. 5800 TL civarı bir bütçe ayırdım, yeterli olup olmadığını bilmiyorum. H6 Flow gibi ön panelleri geniş kasaları beğeniyorum çünkü Bluetooth adaptörümü ve yeni kulaklığımın dongle'ını ön panele takmayı düşünüyorum, mevcut kasamda bu mümkün değil.

Mevcut 4 fanımı kullanmak istiyorum, fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sıvı soğutucu nedeniyle anakartımda yeterli yuva yok gibi görünüyor, 4. fan için bir çoğaltıcı veya benzeri bir çözüm arıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Kasayı birkaç hafta içinde almak istiyorum.

Geri