kumadimi
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar oyun ekipmanı konusunda pek bilgili değilim, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. 7000 ile 8000 TL arasında bir bütçem var ve kablosuz bir oyun klavyesi ile fare seti arıyorum. İş hayatım yoğun olduğundan çok fazla bilgisayar başında oturmuyorum, haftada sadece 1-2 gün CS:GO oynuyorum. Özellik konusunda çok fazla bilgim yok, aşırı gecikme yaşamamak ve oyun sırasında donma sorunu ile karşılaşmamak benim için yeterli. Şu an sadece Aula F75 klavyesi gözümde var. Farklı önerilerinizi de değerlendirmek istiyorum. Beyaz renkte olmasını tercih ederim, ancak bütçemde küçük oynamalar yapabilirim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Beyaz renk tercihim dışında farklı renk seçenekleri de düşünebilirim, bütçeyi biraz aşmanın da sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. En önemli kriterim oyun performansının sorunsuz olması.
Farklı markalara ve modellere de açığım. Tavsiyelerinize göre kararımı vereceğim.
Beyaz renk tercihim dışında farklı renk seçenekleri de düşünebilirim, bütçeyi biraz aşmanın da sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. En önemli kriterim oyun performansının sorunsuz olması.
Farklı markalara ve modellere de açığım. Tavsiyelerinize göre kararımı vereceğim.