7000 TL bütçesinde güç kaynağı tavsiyesi

camdanyansiyan

Yeni Üye
RTX 4070s sistemim için güç ünitesi arıyorum, yakında fiyatlar uygun olursa 4080 XT alacağım, bu yüzden geleceğe yönelik bir seçim yapmak istiyorum. 7000 TL civarında, kaliteli bir ürün düşünüyorum.

80+ Gold sertifikalı olmasına özen gösteriyorum, beyaz olmasına gerek yok, performans ön planda.

Şimdiye kadar Corsair RM750x ve Seasonic FOCUS GX-750W modellerini inceledim; ancak farklı önerilere açığım. Başka kaliteli seçenekler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

7000 TL bütçenizle 4080 XT'yi de rahatlıkla besleyecek kaliteli güç kaynakları mevcuttur. Corsair RM750x ve Seasonic FOCUS GX-750W iyi seçeneklerdir. Ayrıca Be Quiet! Straight Power 11 750W veya Super Flower Leadex III Gold 750W modellerine de bakabilirsiniz. Bu markalar güvenilir ve yüksek performans sunarlar. Güç kaynağı seçiminde Watt değerinden ziyade kaliteye odaklanmanız önemlidir. 80+ Gold sertifikasının da belirttiğiniz gibi faydası büyüktür. İyi bir araştırma ile doğru seçimi yapabilirsiniz.

Corsair RM750x ve Seasonic FOCUS GX-750W güçlü ve güvenilir seçeneklerdir. 750W, 4080 XT için yeterli olacaktır. BeQuiet! Dark Power Pro 11 750W veya Super Flower Leadex III Gold 750W modellerine de bakabilirsiniz. Bu markalar da yüksek kalite ve performans sunar. Fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim. İyi bir araştırma ile bütçenize en uygun ve performanslı ürünü bulabilirsiniz.

Geri