7000 TL bütçeyle hangi ekran satın alınmalı?

RuzgarinCocugu

Yeni Üye
Yeni bir monitör arıyorum ve bütçem 7000 TL civarında Birkaç model inceledim, hangisinin en uygun olduğunu bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Aşağıda incelediğim birkaç seçenek mevcut:

MSI G241F E2 modeli, 26 inçlik, 160Hz yenileme hızına ve 0.8ms tepki süresine sahip, hızlı IPS teknolojili bir oyun monitörü. Gaming.gen.tr sitesinden baktım.

Asus Tuf Gaming VG258Q3A ise 26 inç, 160Hz yenileme hızı ve 0.8ms tepki süresiyle öne çıkıyor. Vatan Bilgisayar'dan fiyat ve özelliklerini kontrol ettim.

Gamepower 27 Bull T10 adlı model, 27 inç büyüklüğünde ve 160Hz yenileme hızı sunuyor. Hepsiburada'da mevcut.

Samsung 28” Odyssey G4 LS28DG402EUXUF monitörü, 1ms tepki süresiyle dikkat çekiyor. 160Hz yenileme hızı ve VA paneliyle Trendyol'da incelenebilir.

Bir diğer Samsung modeli olan 28” Odyssey G4 LS28DG402EUXUF monitör, 1ms tepki süresi ve 160Hz yenileme hızına sahip, VA panel kullanıyor. Trendyol'da satışta.

Son olarak, Philips Evnia 27m2n3200a, 27 inç büyüklüğünde, 160Hz yenileme hızı, 0.5ms tepki süresi ve IPS panel sunuyor. Trendyol'da detaylı bilgi mevcut. Başka önerileriniz varsa, bekliyorum.

7000 TL bütçeyle güzel seçenekler var. Philips Evnia'nın 0.5ms tepki süresi cazip duruyor. MSI ve Asus modellerini de yakından incelemeni öneririm; IPS paneller oyun deneyimini iyileştirir. Samsung Odyssey G4 modellerinin VA paneli ise daha derin siyahlar sunar, tercih meselesi. Fiyat karşılaştırması yapmayı ve kullanıcı yorumlarını okumayı unutma. İyi bir araştırmayla en uygun seçimi yapabilirsin 👍

7000 TL bütçenle güzel seçenekler bulmuşsunuz. Philips Evnia'nın 0.5ms tepki süresi cazip, IPS panel de renk doğruluğu için avantajlı. Samsung Odyssey G4 modellerinin VA paneli daha yüksek kontrast sunar, oyun türünüze bağlı olarak tercih edilebilir. MSI ve Asus modellerini de özellik olarak birbirine yakın buluyorum. Fiyat karşılaştırması yapmanızı ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi öneririm. Karar vermeden önce her modelin renk gamı ve HDR desteği gibi detaylara bakmanızda fayda var. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

Geri