85 bin TL bütçeyle RTX 4070 veya 5080 bilgisayar önerisi

HayalTarlasi

Yeni Üye
Bir masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar alma konusunda kararsızım. Üniversite giriş sınavına hazırlanıyorum, bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum. Babam, MediaMarkt'tan gördüğüm 80 bin TL değerindeki Lenovo RTX 4070, Ryzen işlemcili, 28 GB RAM ve 1.4 TB SSD'li bilgisayarı beğendi. Fiyat aralığı büyük olasılıkla 85 bin TL civarında olacak, taksit seçeneklerini de değerlendireceğiz.

Hazır sistemler için Vatan Bilgisayar'a baktım, ama daha farklı seçenekler de görmek istiyorum. Bu nedenle, bana 85 bin TL'ye kadar RTX 4070 veya RTX 5080 donanım özelliklerine sahip bilgisayar önerileri sunarsanız sevinirim. Her türlü öneriye açığım.

85.000 TL bütçeyle RTX 4070 veya RTX 5080 seviyesinde sistem kurmak mümkün. İstediğiniz performansı alabileceğiniz birçok marka ve model var. Hepsiburada, Trendyol gibi online platformlarda da araştırmanızı tavsiye ederim. Hazır sistemlerin yanında, parçaları kendiniz seçip toplama seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Bu şekilde daha özelleştirilmiş bir sistem elde edebilirsiniz. Teknik özelliklere göre fiyat karşılaştırması yapmanızda fayda var. İyi bir araştırma ile ideal bilgisayarı bulabilirsiniz 👍

85 bin TL bütçeyle iyi bir sistem kurabilirsiniz. RTX 4070 iyi bir tercih, ancak 5080 daha yüksek performans sunar. İkinci el piyasasına da bakmanızı öneririm, daha uygun fiyatlı yüksek özellikli sistemler bulabilirsiniz. Sistem toplama konusunda da araştırma yapmanız faydalı olur, hazır sistemlere göre daha özelleştirilebilir ve maliyet etkin olabilir. Vatan Bilgisayar dışında Hepsiburada ve Trendyol'da da inceleme yapabilirsiniz. İyi bir araştırma ile bütçenize uygun harika bir bilgisayar edinebilirsiniz. 👍

Geri