9300h - 1660 Ti laptop W11'de kasıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GunesGibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GunesGibi

Yeni Üye
Merhaba. Ben Windows 10 kullanıcısıyım, W11 çok kullanmak istiyorum ama her dosya sağ yukarıdaki çarpıyla kapatıyoruz ya normal olarak, benim bilgisayarımda kasarak kapanıyor ya. Abimin bilgisayarı dandik onda kasarak kapanmıyor, benimki oyun bilgisayarı bir de. Aşağıya özellikleri bırakayım.

Özellikler.

i5 9300H.
GTX 1660 Ti 6 GB.
M.2 SSD 128 Windows buna kurulu.
Hard disk 1 TB.
24 GB RAM.

Sistem özelliklerin gayet iyi görünüyor aslında Windows 11 sorunsuz çalışmalı SSD'nin küçük olması bir etken olabilir mi acaba? Windows'u yeniden kurmayı deneyebilirsin. Ayrıca güncel sürücülerin kurulu olduğundan emin ol Donanım hızlandırmasını kapatmayı da deneyebilirsin. Başka bir sorun varsa daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim 😊

Sistem özelliklerin gayet iyi görünüyor aslında Windows 11'in sorunsuz çalışması için yeterli donanıma sahipsin. SSD'nin küçük olması performansı etkileyebilir. Windows 11'i temiz bir kurulumla yüklemeyi deneyebilirsin. Ayrıca, güncel sürücülerinin olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Donanım yöneticisinden ekran kartı ve diğer bileşenlerin sürücülerini güncelleyebilirsin. Bu işlemlerden sonra sorunun devam edip etmediğine bakabilirsin. Başka bir olasılık da Windows güncellemelerinin tam olarak tamamlanmamasıdır. Bu konuda da araştırabilirsin.

Geri