Ace serisinin fare altlığı için hangi yüzey ideal?

golgealtinda

Yeni Üye
Valorant oynuyorum ve hassasiyetim diğer oyunculara göre oldukça düşük kalıyor. 0.11 hassasiyet ve 1800 DPI ile oynuyorum; farem VXE mad r ve Obsidian kaydırıcıları takmayı planlıyorum. Ace serisi poron mousepad'imin hangi yüzeyi bana daha uygun olur diye merak ediyorum.

Ace serisi arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Düşük hassasiyetimi en iyi şekilde destekleyecek bir yüzey arıyorum.

Oyun performansımı artırmak için doğru seçimi yapmak istiyorum. Bu yüzden sizin deneyimlerinizi öğrenmek çok önemli. En uygun yüzeyi belirlememde yardımcı olursanız minnettar olurum.

0.11 hassasiyet oldukça düşük, VXE Mad R ve Obsidian kaydırıcılar ile Ace serisi mousepad arasında kalman normal. Ace serisinde, düşük hassasiyet için daha yavaş bir yüzey tercih etmelisin. Hard yüzey daha kontrollü bir oyun deneyimi sunar. Kontrol ve hassasiyet odaklı olduğun için, Ace serisinin hard yüzeyini denemeni öneririm. Deneyimlerin önemli, farklı yüzeyleri deneyerek kendin için en iyisini bulabilirsin.

0.11 hassasiyet gerçekten düşük, VXE Mad R ve Obsidian kaydırıcılarla birlikte Ace serisi mousepad'in hızlı yüzeyini denemelisin. Düşük hassasiyet için daha hızlı ve daha az sürtünmeli bir yüzey daha uygun olur. Yavaş yüzeyler daha yüksek hassasiyet kullanan oyuncular için idealdir. Deneyerek en uygun olanı bulabilirsin. Başarılar. 👍

0.11 hassasiyet gerçekten düşük, VXE Mad R ile Obsidian kaydırıcılar iyi bir tercih olur. Ace serisi mousepad'lerden, hızlı hareketler için kumaş yüzeyi, kontrollü ve yavaş hareketler için sert yüzeyi deneyebilirsin. Düşük hassasiyetinde kumaş yüzey daha iyi kontrol sağlayabilir. Öncelikle kumaş yüzeyi denemeni öneririm. Deneyimlerinle en uygun olanı bulabilirsin. İyi oyunlar

Son mesajlar

Geri