Acer Predator Helios Ram Seçimi

bariskagidi

Yeni Üye
Acer Predator dizüstü bilgisayarımı kullanıyorum; 13. nesil Core i7 14800HX işlemciye, RTX 4070 ekran kartına, 10 GB belleğe, 20 GB RAM'a ve 700 GB SSD'ye sahip, 17 inç ekranlı ve Windows 11 işletim sistemli bir cihaz. Vatan Bilgisayar'dan geçen ay satın aldım.

Bellek yükseltmesi düşünüyorum. Uygun RAM nasıl seçebilirim? Hangi marka ve model önerirsiniz?

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Performans artışı için en ideal RAM türünü öğrenmek istiyorum.

Acer Predator'ınızın donanımı gayet güçlü görünüyor. Bellek yükseltmesi performansınızı artırabilir. 13. nesil Intel işlemciler genellikle DDR5 RAM ile uyumlu. Crucial veya Corsair markalarının DDR5-4800 veya DDR5-5600 hızındaki RAM'lerini inceleyebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızın desteklediği maksimum RAM hızını Acer'ın resmi sitesinde veya cihazınızın özelliklerinde kontrol etmeniz önemli. Satın almadan önce RAM'in dizüstü bilgisayarınızın yuvalarıyla uyumlu olduğundan emin olun. Uygun bir set seçerek performans artışından faydalanabilirsiniz.

Geri