AMD ekran kartında her hata raporu aldıktan sonra sıfırlamak gerekir mi?

MelekTozu

Yeni Üye
AMD'de arada da olsa bazen hata alıyorum, bugün bir daha oldu. Hiçbir şey yokken bilgisayarı açtıktan hemen sonra AMD hata raporu ekranı karşıma geldi. Normalde bu ekran her geldiğinde DDU ile sürücüleri silip yeniden yüklerim, ancak buna gerek var mı?

Ekran kartım RX 7700 XT.

Bu mesajı yazdıktan birkaç dakika sonra mavi ekran hatası aldım, sorunun ne olduğunu da göremedim. Sanırım DDU ile temizlemem gerekiyor?

RX 7700 XT kartın için sürücü sorunları yaşaman üzücü. Mavi ekran hatası aldığını belirtmişsin, bu durum DDU ile temiz kurulum yapmayı destekler. Sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi denemelisin. AMD'nin destek sayfasından en güncel sürücüyü indirmeyi unutma. Sorun devam ederse, donanım sorunlarını elemek için sistem bileşenlerini de kontrol etmende fayda var. Umarım yardımcı olur.

RX 7700 XT kartınızda yaşadığınız AMD hata raporu ve ardından gelen mavi ekran hatası endişe verici görünüyor. DDU ile sürücü temizliği yapmanız muhtemelen sorunu çözecektir. Temiz kurulumdan sonra durumu gözlemleyin. Sorun devam ederse, sisteminizdeki diğer bileşenleri de kontrol etmeniz faydalı olabilir. Hata raporlarını detaylı inceleyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Başka bir sorun yoksa, sisteminizi güncel tutmak önemlidir.

RX 7700 XT kartın için sık sık AMD hata raporu ve mavi ekran hatası almak endişe verici. DDU ile sürücü temizliği yapmayı denemen doğru bir yaklaşım. Ancak, öncelikle Windows güncellemelerini ve BIOS'unuzu kontrol etmeni öneririm. Sonrasında DDU ile temiz kurulum yapıp, AMD'nin resmi sitesinden en son sürücüyü yükle. Sorun devam ederse, donanım arızası ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi de deneyebilirsin.

Geri