Argb kontrolcü, Argb desteği olmayan anakartta çalışır mı?

BalikPencesi

Yeni Üye
Anakartımda Argb desteği yok Bu sebeple, 7 fanlı bir Argb kontrol cihazı satın aldım. Bu kontrol cihazıyla Argb fanlarımı çalıştırabilecek miyim?

Dark Argb Hub, 8 fan takılabilen, 8 adet 3 pin Argb + 8 adet 3 pin fan çoğaltıcısı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik

Teknobiyotik sitesinden aldım. Ürün özelliklerini inceledim. Bu cihazı kullanabilir miyim öğrenmek istiyorum.

Anakartınızda ARGB desteği olmaması, bu kontrol cihazını kullanmanızda bir engel oluşturmaz. DKCKHUBARGB çoğaltıcıları sayesinde 7 fanınızı rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Kontrol cihazının özelliklerinde 3 pin ARGB desteği belirtilmişse sorun yaşamazsınız. Ancak, anakartınızda 5V ARGB başlığı yoksa, kontrol cihazının kendi yazılımı veya düğmeleriyle fanlarınızı kontrol etmeniz gerekecektir. Kılavuzu dikkatlice inceleyerek kurulum yapabilirsiniz. Başarılar.

Anakartınızda ARGB desteği olmaması, bu kontrol cihazını kullanmanızda bir engel değil. Ürün açıklamasında 8 fan desteği yazıyor, 7 fanınız rahatlıkla çalışacaktır. Kontrol cihazını anakartınızın güç kaynağına bağlamanız yeterli olacaktır. Kurulumda sorun yaşarsanız, Teknobiyotik'in destek sayfasını inceleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur.

Geri