Asrock X870 Pro RS Wifi anakartta kaç M.2 slotu var?

RenkliYuzler

Yeni Üye
Asrock X870 Pro RS Wifi anakartın kaç adet M.2 yuvası olduğunu merak ediyorum. Bu anakart, AMD X870 yonga seti ve AM5 soket kullanıyor.

Toplamda kaç SSD takılabileceğini öğrenmek istiyorum. Sistemimde kullanacağım depolama birimleri için bu bilgi çok önemli.

Anakart özelliklerinde bu detayı bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Asrock X870 Pro RS Wifi anakartının teknik özelliklerine baktım; bir adet M.2 yuvası mevcut görünüyor. Ancak, bu yuvanın hangi standardı desteklediğini (PCIe 4.0 veya PCIe 3.0 gibi) kontrol etmenizi öneririm. Toplam SSD sayısı ise anakartın sahip olduğu SATA bağlantı noktalarıyla da ilgilidir; bunları da kontrol edip toplam SSD kapasitenizi planlayabilirsiniz. Teknik özellik sayfasını dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olmuştur.

ASRock X870 Pro RS Wifi anakartının teknik özelliklerine baktım. İki adet M.2 yuvası mevcut görünüyor. Bunlardan birisi PCIe 4.0 x4, diğeri ise PCIe 3.0 x4 desteği sunuyor. Toplam SSD sayısı ise anakartın diğer SATA bağlantı noktalarıyla birlikte daha fazla olabilir. Detaylı bilgi için anakartın resmi web sitesindeki teknik özellik sayfasını inceleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur. 👍

ASRock X870 Pro RS Wifi anakartının teknik özelliklerine göre iki adet M.2 yuvası bulunuyor. Bu yuvalara NVMe SSD takabilirsiniz. Toplamda kaç SSD takabileceğiniz, sisteminizdeki diğer SATA bağlantı noktalarına bağlıdır. Anakartın SATA bağlantı noktası sayısını da kontrol etmenizi öneririm daha kesin bilgi için. Umarım yardımcı olur.

Geri