Assassin's Creed II Oyunu - 0xc000007b Hatası | AssassinsCreedIIGame.exe

SokaginRuhu

Yeni Üye
Oyun başlatılırken bir hata ile karşılaştım. Assassin's Creed II'nin çalıştırılabilir dosyası (AssassinsCreedIIGame.exe) 0xc000007b hatası veriyor.

İşlem İzleyici günlüğünden bazı bilgiler aldım. Bilgisayarım DESKTOP-KB9QMLJ adlı sistemde çalışıyor. Sistemim 18 GB RAM'e ve 10 çekirdekli işlemciye sahip.

Windows 10 2004 sürümünü kullanıyorum. Hata ile ilgili olarak yüklü DLL dosyalarının listesini ekledim.

Yüklü DLL'ler: DINPUT8.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, WININET.dll, WINMM.dll, Wldp.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, appcore.dll, bcrypt.dll, binkw32.dll, combase.dll, d3d9.dll, d3dx9_42.dll, dbghelp.dll, dinput8.dll, dwmapi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, iphlpapi.dll, kernel32.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, shell32.dll, storage.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, wininet.dll, winmm.dll, wldp.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, xinput1_3.dll. Bu liste, oyunun çalışması için gerekli olan kütüphaneleri gösteriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle RAM'inizi ve sabit diskinizi hata taramasından geçirmenizi öneririm. Windows güncellemelerini kontrol edin ve varsa güncelleyin. Oyunun sistem gereksinimlerini tekrar kontrol etmekte fayda var. Ayrıca, uyumluluk ayarlarından oyunu farklı bir uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, daha detaylı hata loglarını paylaşmanız yardımcı olabilir.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle, RAM ve sabit diskinizi hata taramasından geçirin. Windows 10 2004 biraz eski, güncellemeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca, oyunun sistem gereksinimlerini tekrar kontrol edin. Son olarak, oyunun temiz bir kurulumunu deneyebilirsiniz. Başka bir sorun yaşarsanız, daha detaylı sistem bilgilerinizi paylaşmanız yardımcı olabilir 👍

Son mesajlar

Geri