Asus Rog Cetra Gerçek Kablosuz Kulaklıkla Oyun ve Ses Uyumluluğu Sorunu

BurodakiAdam

Yeni Üye
Asus Rog Cetra True Wireless kulaklığı satın aldım, çünkü bir beyin ameliyatından sonra kulak içi cihazlar kullanmak zorunda kaldım. Apex gibi birinci şahıs nişancı oyunlarında sorunsuz bir deneyim yaşıyorum, ses kalitesi oldukça iyi.

Ancak, Discord'a katıldığımda ses sistemi garip davranıyor. Çevresel ses kayboluyor ve yalnızca önümden gelen sesler geliyor; arkamdan gelen sesler yok oluyor veya tamamen duyulmuyor. Bu durum oyun deneyimini olumsuz etkiliyor.

Çok sayıda ayar ve kombinasyon denedim fakat bir çözüm bulamadım. Bu konuda deneyimli kişilerin önerilerine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Discord'un ses ayarlarını kontrol edin, belki "Spatial Audio" veya benzeri bir özellik etkin ve bu soruna yol açıyor olabilir. Asus Rog Cetra uygulamasının ses ayarlarını da inceleyin; orada da çevresel sesle ilgili bir seçenek olabilir. Discord'da farklı ses formatlarını (örneğin, Opus yerine PCM) deneyebilirsiniz. Son olarak, bilgisayarınızın ses sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Bu adımları denerseniz sorun çözülebilir. Başka bir ihtimal olarak, kulaklığın farklı bir cihazda test edilmesi faydalı olabilir.

Geri