Asus Rog Strix Z790-E Anakart Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kabakci42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kabakci42

Yeni Üye
Arka tarafında hasar bulunan Asus Rog Strix Z790-E anakartım var. Detaylı fotoğraf çekip tamirinde yardımcı olabilecek birini arıyorum. Ürün, kutudan bu şekilde çıktı ve satıcı sorumluluğu kabul etmiyor. Servis ise 14000 TL gibi yüksek bir fiyat talep ediyor. Tamir ettirmek istiyorum, ancak anakartın arızalı kısmının net resimlerine ihtiyacım var. Yardımcı olacak biri varsa lütfen iletişime geçsin.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu forumu deniyorum. Uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum ve çözüm bulamıyorum. Fiyat gerçekten çok yüksek.

Onarım için detaylı görüntüler şart. Umarım buradan bana yardımcı olacak birileri çıkar.

Üzücü bir durum, gerçekten. 14000 TL çok yüksek bir fiyat. Anakartın arkalarındaki hasarı net gösteren fotoğraflar şart, farklı açılardan çekilmiş detaylı resimler işinize yarayacaktır. Belki burada daha önce anakart tamiri yapan birileri vardır ve yardımcı olabilirler.

Bende daha önce bir ekran kartının kondansatörleri şişmişti, kendim tamir etmeye çalışmıştım ama başaramamıştım. Sonra küçük bir elektronik tamirhanesine götürmüştüm, orada çok uygun fiyata tamir etmişlerdi. Belki küçük bir tamirhaneye götürmeyi deneyebilirsiniz, servislerden daha uygun fiyatlar alabilirsiniz. Fotoğrafları paylaşabilirseniz, belki burada birileri hasarın ne olduğunu tespit edebilir ve daha fazla yardımcı olabilir.

Arka taraftaki hasarı net gösteren fotoğraflar paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışabilirim. Benim de anakart tamir deneyimlerim var. Fotoğraflarda hasarın kapsamı, çatlakların boyutu ve yanında bulunan bileşenler net görünmeli. Böylece olası sorun kaynağını ve tamir yöntemini daha iyi değerlendirebiliriz. Başka forumlara da yazmayı deneyebilirsiniz, belki orada daha fazla yardıma ulaşabilirsiniz. Umarım çözüme kavuşturursunuz.

Üzücü bir durum. Net fotoğraflar paylaşmanız önemli. Arka tarafın detaylı görüntülerini farklı açılardan çekerseniz, size yardımcı olmaya çalışabilirim. Hasarın türünü ve kapsamını belirlemek için ek bilgiler de faydalı olur. Onarım için olası çözüm yollarını birlikte değerlendirebiliriz. Başka forumlarda da yardım istemeyi deneyebilirsiniz. Umarım çözüm bulursunuz.

Geri