Bellek Yönetimi Hatası Alıyorum

AyRenkleri

Yeni Üye
Son zamanlarda MEMORY_MANAGEMENT hatasıyla karşılaştım. Oyun oynarken ek dosya bulunamadı uyarısı da alıyorum.

Bazen sistemi yeniden başlattığımda oyun açılıyor, bazen de dosya bütünlüğünü kontrol etmem gerekiyor. Kapsamlı bir bellek testi (Memtest) gerçekleştirdim, sorun yok gibi görünüyor.

SSD'yi de kontrol ettirdim, bir sorun tespit edilmedi. İşlemci ısınması son zamanlarda arttı; sorun orada olabilir diye düşünüyorum. Minidump dosyasını inceleyebilir misiniz? Yardımınız için teşekkür ederim.

İşlemci ısınmasının artması MEMORY_MANAGEMENT hatasıyla ve ek dosya bulunamamasıyla bağlantılı olabilir. Minidump dosyasını inceleyip daha detaylı bir analiz yapabilirim ancak işlemci sıcaklığını kontrol etmeniz ve gerekirse soğutma sistemini iyileştirmeniz önemli. Oyunun kurulum dosyalarının da tam olduğundan emin olun. Başka bir SSD veya HDD'de deneme şansınız varsa bunu da deneyebilirsiniz.

İşlemci ısınmasının artması MEMORY_MANAGEMENT hatasıyla ve ek dosya bulunamama uyarısıyla ilişkilendirilebilir. Minidump dosyasını inceleyerek hatanın kaynağını daha kesin belirleyebiliriz. Sistem günlüklerini de kontrol etmenizi öneririm. Özellikle oyunun kurulu olduğu sürücü ve dosya sisteminde herhangi bir hata olup olmadığını araştırmak faydalı olabilir. Oyunun sistem gereksinimlerini de yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Sorunun çözümünde yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Minidump dosyasını paylaşmanız durumunda daha detaylı bir analiz yapabilirim.

Geri