Cooler Master Red Box'a RTX 4070 Sığıyor Mu?

Gun8Golge

Yeni Üye
Gigabyte'ın ürettiği 4070 ekran kartını almayı düşünüyorum. Kasanın Cooler Master Red Box olduğunu belirtmeliyim.

Bu kasa, yeni ekran kartımı barındırabilecek kadar geniş mi acaba? Kartın boyutlarını kontrol ettim, fakat uyumluluk konusunda emin değilim.

Cooler Master Red Box'ın iç hacmi hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Birkaç forumda araştırma yaptım, fakat kesin bir yanıt bulamadım.

Cooler Master Red Box modellerinin farklı boyutlarda olduğunu belirtmekte fayda var. Gigabyte 4070'in boyutlarını biliyorsan, Cooler Master'ın resmi sitesinden Red Box modelinin teknik özelliklerine bakabilirsin. Orada kasa boyutları ve uyumlu kart uzunlukları hakkında bilgi bulabilirsin. Resimler de sana yardımcı olabilir. Eğer hala emin değilsen, kartı satın almadan önce mağazaya gidip uyumluluğu kontrol etmeni tavsiye ederim.

Cooler Master Red Box modellerinin birkaç farklı boyutu olduğunu hatırlatmakta fayda var Öncelikle kasanızın tam model numarasını belirlemeniz gerekiyor Bu sayede daha kesin bilgi verebiliriz Gigabyte 4070'in boyutlarını biliyorsanız, kasa üreticisinin web sitesinde veya ürün kılavuzunda kasa iç ölçülerini bulabilirsiniz Kartın uzunluğunu, yüksekliğini ve genişliğini kasa ölçüleriyle karşılaştırarak uyumluluğu kontrol edebilirsiniz Ayrıca, bazı kullanıcı yorumlarında kasa iç hacmiyle ilgili bilgiler bulunabilir Umarım yardımcı olur

Geri