CS2 başlatınca sistem çöküyor

GunBucagi

Yeni Üye
Bilgisayarım, CS2'yi açtığımda aniden donuyor. Dün, Alt+Tab yaptığımda sistem kilitlendi, yeniden başlatmak zorunda kaldım. Sorunun dün başladığını fark ettim.

Sonrasında, CS2 oynarken Alt+Tab tuşlarına her bastığımda ekran siyahlaşıyor, sistem yanıt vermiyor. Fare ve klavye çalışıyor görünse de, hiçbir şey yapamıyorum, monitör menüsüne erişebiliyorum sadece.

BIOS güncellemesi ve sürücü güncellemeleri dahil, her şeyi denedim. Diğer oyunlarda, örneğin Rainbow Six Siege'de veya başka uygulamalarda hiç sorun yaşamıyorum. Sadece CS2'de bu problem ortaya çıkıyor. Yeni bir güncelleme mi geldi acaba? Yardımcı olabilecek biri var mı?

CS2'nin son güncellemesinden kaynaklı bir uyumluluk sorunu olabilir. Oyunun dosyalarını doğrulamaya çalışabilirsin. Ayrıca, CS2'nin grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsin. Sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol. Başka bir çözüm olarak, temiz bir başlatma yapıp, arka planda çalışan programların sayısını azaltabilirsin. Bu sorunları çözmezse, daha fazla bilgi için Valve destek forumlarına bakmanı tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur.

Geri