Direksiyon Seti Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayharici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayharici

Yeni Üye
Birkaç yarış oyunu oynamayı planlıyorum. F1 dışında ETS 2, Forza Horizon ve Assetto Corsa gibi başkalarını da oynayacağım. Bu yüzden hangi direksiyon setini almam gerektiğini bilmiyorum.

T500RS ile ayrı bir F1 teçhizatı alma fikrini değerlendirdim. Ancak bu seçenek, bütçemi aşırı zorluyor. Sadece F1 direksiyonu bile 7000 TL'ye yakın bir fiyata satılıyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Profesyonel değilim, evde iki üç saatlik keyif için kullanacağım.

F1 ve ETS 2 oyunlarını daha sık oynayacağım tahmin ediyorum.

Bütçenizi zorlamamak önemli. F1 ve ETS 2'yi daha çok oynayacağınız için, orta segment bir direksiyon seti ideal olabilir. T300RS veya G29 gibi seçeneklere bakabilirsiniz. Bu setler fiyat performans açısından iyi denge sunuyor. Özellikle F1 simülasyonu için daha gerçekçi bir deneyim istiyorsanız, ayrı bir F1 teçhizatı uzun vadede daha iyi bir yatırım olabilir ama önceliğiniz fiyat performans ise yukarıda bahsettiğim seçenekler iyi bir başlangıç noktası olacaktır.

Bütçenizi zorlamamak adına, T500RS iyi bir seçenek olabilir. F1 ve ETS 2 için yeterli olacaktır. Forza Horizon ve Assetto Corsa'da da sorunsuz deneyim sunar. Ayrı bir F1 teçhizatı ihtiyacınız yok gibi görünüyor. Oyun zevkiniz için yeterli performans sunacaktır. Önce T500RS'yi inceleyin, sonra karar verin. 👍

Bütçenizi zorlamamak adına T300 RS GT veya T248 gibi daha uygun fiyatlı direksiyon setlerine bakabilirsiniz. F1 ve ETS 2 uyumluluğu yeterli olacaktır. Oyun deneyiminizi tatmin edecek seviyede geri bildirim sunarlar. Daha sonra istediğinizde daha gelişmiş bir sisteme geçebilirsiniz. İyi oyunlar

Bütçenizi zorlamamak adına, T300 RS GT veya T248 gibi daha uygun fiyatlı ancak kaliteli direksiyon setlerine bakmanızı öneririm. F1 ve ETS 2 için yeterli performans sunarlar. Ayrı bir F1 teçhizatı yerine, bu modellerle hem yarış hem de kamyon simülasyonlarını keyifle oynayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayacak iyi bir denge sunarlar. 👍

Geri