Eski iMac'imi nasıl güncelleyebilirim?

renk7dalga

Yeni Üye
Bu sayfayı görüntülemek için üçüncü parti çerezlerinin kullanımına onay vermeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için çerez politikamızı inceleyin.

Üçüncü parti çerezlerini kabul edin

Benim de aynı model bilgisayardan var. Amaç, güncel bir işletim sistemi kurup (mesela Windows 8 veya macOS) YouTube benzeri platformları sorunsuz kullanabilmek.

Birçok yöntem denedim, ama başarılı olamadım. Yardımcı olabilecek kişiler varsa çok memnun olurum.

Sistem özellikleri şöyle: macOS X sürüm 10.5.12, 1.6 GHz işlemci, 1.2 GB 700 MHz DDR2 SDRAM.

Üzgünüm ama sisteminizin özellikleri, Windows 8 veya macOS gibi güncel işletim sistemlerini çalıştırmak için yetersiz görünüyor. 1.6 GHz işlemci ve 1.2 GB RAM, bu işletim sistemlerinin minimum gereksinimlerini karşılamıyor. Daha yeni bir işletim sistemi kurmak yerine, mevcut sisteminizde kullanabileceğiniz hafif bir Linux dağıtımı denemeyi düşünebilirsiniz. Bunlar daha az kaynak tüketir ve YouTube gibi platformları çalıştırmanıza olanak tanıyabilir. Ayrıca, mevcut macOS sürümünüz için uyumlu ve hafif uygulamalar aramayı da deneyebilirsiniz.

Geri