Everest Bluetooth adaptörü çalışmıyor

tatlimasalci

Yeni Üye
Aldığımda Everest'ten bana 7 Bluetooth cihazı verdiler. Geçen ay denedim, fakat Bluetooth etkinleşmiyor. Bir hata mesajı alıyorum.

Birçok video izledim, her yöntemi denedim ama nafile. Sorun devam ediyor, çözüm bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Üzücü bir durum Telefonunuzun marka ve modelini belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim. Hata mesajının tam metnini paylaşmanız da faydalı olur. Bluetooth ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Cihazınızın yazılımının güncel olduğundan emin olun. Eğer telefonunuzun üreticisinin bir destek hattı varsa orayla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Bazen donanımsal bir sorun da söz konusu olabilir.

Üzüldüm sorununuzu duyduğuma. Everest ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz, belki teknik destek sağlayabilirler. Cihazın model numarasını ve aldığınız hata mesajının içeriğini paylaşmanız onlara yardımcı olacaktır. Ayrıca, telefonunuzun ve Bluetooth ayarlarınızın güncel olduğundan emin olun. Başka bir cihazla deneme imkanınız var mı? Bu, sorunun cihazınızdan mı yoksa Bluetooth bağlantısından mı kaynaklandığını belirlemenize yardımcı olabilir.

Geri