dusmantigi
Yeni Üye
Bir Hackintosh sistemi kurmayı düşünüyorum, amatör bir proje olarak düşünebilirsiniz, büyük işler için değil sadece kurulumu başarmak istiyorum. Tüm parçaları ikinci elden temin etmeyi planlıyorum. İşlemci için 7100 veya 7100T düşünüyorum. Anakart seçiminde zorlanıyorum, yabancı kaynaklardaki önerilen anakartların çoğu ya bulunmuyor ya da çok pahalı. Sahibinden veya Facebook'tan bulabileceğim anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Anakart seçerken ses, ağ bağlantısı ve BIOS ayarlarını dikkate aldığımı sanıyorum, OpenCore ve birkaç kılavuz okudum fakat tam olarak anlayamadım. Yardımınız için teşekkürler. @claus
Birkaç hafta önce başlayan bu projede ilerlemek için desteğe ihtiyacım var. İkinci el piyasasında uygun fiyatlı parçalar bulmak önemli. Sistemi kurarken karşılaşabileceğim olası sorunları aşmak için deneyimli kişilerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Başarılı bir kurulum için doğru donanımı seçmek çok kritik.
Birkaç hafta önce başlayan bu projede ilerlemek için desteğe ihtiyacım var. İkinci el piyasasında uygun fiyatlı parçalar bulmak önemli. Sistemi kurarken karşılaşabileceğim olası sorunları aşmak için deneyimli kişilerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Başarılı bir kurulum için doğru donanımı seçmek çok kritik.