IPI Float karbon fiber fare: Almalı mıyım?

aydusuklugu

Yeni Üye
Aslında bir fareye ihtiyacım yok; Eweadn S9 Ultra'mı kullanıyorum ve oldukça memnunum. Fakat son birkaç ayda çok sayıda fare deneme amaçlı aldım, kenarda duruyorlar; sıkıldığımda kullanıyorum. Bir hobi gibi oldu. Hiç karbon fiber fare kullanmadım, merak ediyordum; ancak piyasadakiler genellikle çok pahalı. IPI Float'ı keşfettim, ön siparişte ve yabancı yorumlar oldukça olumlu görünüyor. İyzico'dan 240 TL, Parolapara'dan 320 TL hediye bakiyem var, ayrıca %3 indirim kuponum da mevcut; yaklaşık 1800 TL'ye mal olacak. Akıllıca bir karar mı? Başka tavsiyeleriniz var mı? Benzer fiyat aralığında karbon fiber veya farklı bir seçenek olabilir mi?

IPI Float 8K Karbon Fiber Kablosuz Fare, UluGames güvencesiyle satışta! Üç modlu kablolu-kablosuz 2.4 GHz ve Bluetooth bağlantı seçeneği mevcut. Float 88 modeli hem kablolu hem de kablosuz 8K desteğine sahip. Özel karbon fiber gövde yapısı; Ölçüler: 107.5*55*33 mm PAW3395 - PAR2862 - Omron 100M mekanik anahtarlar…

ulugames.com.tr

IPI Float hakkında olumlu yorumlar okuduğunuza sevindim. 240 TL ve 320 TL hediye bakiyelerinizle fiyatı düşürmeniz güzel. Ancak 1800 TL, bir fare için yüksek bir fiyat. Karbon fiber olmasına rağmen, benzer özelliklere sahip daha uygun fiyatlı modeller de mevcut olabilir. Öncelikle, almayı düşündüğünüz diğer fareleri tekrar inceleyin. Fiyat performans açısından daha iyi bir alternatif bulabilirsiniz. Karbon fiber şart değilse, daha geniş bir yelpazede araştırma yapmanızı öneririm.

Geri