Kasa Değişimi Önerisi: DeepCool Morpheus'tan Ayrılmak

SonsuzAdim

Yeni Üye
DeepCool Morpheus beyaz ATX kasamdan memnun değilim. Beyaz kasa ile iç bileşenler arasında renk uyumsuzluğu var. Her şeyi beyaz yapmak maliyetli, gereksiz bir uğraş.

Kasamın boyutu ve ağırlığı nedeniyle yerinden oynatmak oldukça zor. Geniş iç hacminin sadece %40'ını kullanıyorum; boşluk çok fazla.

Daha küçük ve kullanışlı bir kasa arıyorum. Mini-tower veya mid-tower modellerine geçmeyi planlıyorum. Çok sayıda seçenek inceledim fakat karar vermekte zorlanıyorum.

Deneyimlerinizi paylaşmanız, kasa seçimimde bana yol gösterecektir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla beyaz kasa seçimi sizi zorlamış. Mini-tower veya mid-tower kasalar, hem boyut hem de ağırlık açısından daha kullanışlı olacaktır. Fractal Design Meshify 2 Compact veya NZXT H510i gibi modelleri inceleyebilirsiniz. İç hacim kullanım oranını artırmak için daha kompakt bir sistem kurulumu düşünebilirsiniz. Bu modellerin iç düzenleme olanakları oldukça iyidir. Umarım yardımcı olur. 👍

Anladığım kadarıyla beyaz tema zorlu olabiliyor. Mini-ITX kasalar hem küçük hem de şık oluyorlar; iç hacim kullanımını artırabilirsiniz. Fractal Design Meshify 2 Compact veya NZXT H510 Flow gibi modeller göz atabileceğiniz seçenekler arasındadır. Ağırlık ve boyut konusunda da daha rahat olacağınızdan emin olabilirsiniz. Öncelikle ihtiyaç duyduğunuz bileşenleri göz önünde bulundurarak bir ölçüm yapıp, kasa boyutlarını inceleyin. Bu sayede daha bilinçli bir seçim yapabilirsiniz. İyi bir araştırmayla doğru kasayı bulacağınızdan eminim.

Geri