Klavye ve fare tavsiyesi

duskaranliklar

Yeni Üye
Bu üçlü seti edinmeyi düşünüyorum fakat Ninjutsu Sora'nın 6K dongle'ı mevcut değil; dolayısıyla 1200Hz kullanmak zorundayım. Bu ürünün Wraith dışında başka bir satıcısı var mı? Bekleyip Sora'yı mı almam gerekiyor yoksa Sora dışında bir fare mi seçmeliyim?

Sora'nın stok durumu belirsiz; bu yüzden alternatif bir çözüm aramaktayım. Başka bir fare modeliyle devam edip daha sonra stok geldiğinde Sora'yı değerlendirmeyi düşünüyorum. Farklı bir fare önerisi bekliyorum.

Anlayabiliyorum, stok sıkıntısı can sıkıcı olabiliyor. 1200Hz'in yeterli olup olmayacağı kullanım alışkanlığınıza bağlı. Bazı kullanıcılar farkı hissetmezken bazıları hissedebilir. Wraith dışında Glorious Model O-, Logitech G Pro X Superlight veya Razer Viper Ultimate gibi seçeneklere bakabilirsiniz. Bunların hepsi düşük gecikme süresi ve hafif yapısıyla bilinen modellerdir. Sora'nın stok durumunu takip etmeyi sürdürebilir, alternatif bir fareyle devam edip ileride Sora'yı değerlendirebilirsiniz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Geri