Mac mini MA607D/A kurulum medyası

buro.1kat

Yeni Üye
Geçen ay Windows 7 kurmaya çalıştım Bootcamp ile, %69'da takıldı ve Apple bölümü hasar gördü. Tam bir Windows 7 kurulumu yaptım daha sonra. Ama orijinal DVD'den yüklemeyi tercih ederim. Eskiden 10.6.7 vardı makinede. Orijinal disk elimde olmadığı için, bu cihaza hangi sürümü yükleyebilirim? Yardımınızı rica ediyorum. Apple desteğiyle görüştüm, 120 TL istediler kurulum için.

Bir çözüm arıyorum bu sorun için. Orijinal sistem dosyalarına ulaşmak istiyorum. Alternatif bir yöntem var mı acaba?

Apple'ın fiyatlandırması yüksek geldi bana. Daha uygun fiyatlı bir çözüm önerisi bekliyorum.

Üzücü bir durum. 10.6.7'nin yükleme dosyalarını bulmak zor olabilir, özellikle orijinal DVD'niz yoksa. İnternetten güvenilir kaynaklardan 10.6.7'nin ISO dosyasını indirmeyi deneyebilirsiniz ancak bu dosyaların güvenilirliğinden emin olmanız çok önemlidir. Apple'ın ücretlendirmesinin yüksek olduğunu anlıyorum. Yerel bir teknik servisten fiyat teklifi almayı deneyebilirsiniz, belki daha uygun bir seçenek bulursunuz. Ayrıca, Apple destek forumlarını ve çevrimiçi toplulukları inceleyebilirsiniz; belki orada çözüm önerileri bulabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Geri