Masa düşüren HP Victus dizüstü bilgisayarım zarar gördü mü?

ayaltinyol

Yeni Üye
Katlanabilir masanın üzerindeydi; çekerken masa ani bir hareketle kapandı ve açık ekranla yere düştü. Neyse ki, sadece arka menteşe hafifçe oynadı, onu yerine taktım. Küçük bir hasar vardı ama şimdi düzeldi.

Şiddetli darbe yüzünden Windows işletim sistemi kilitlendi. Cihazı yeniden başlattığımda sorunsuz çalıştı. Şimdi kapsamlı bir sistem kontrolü yapıyorum.

İç bileşenlerde bir sorun olup olmayacağından endişeliyim. UEFI'den detaylı bir test yürütüyorum. Umarım bir şey olmamıştır.

Oh, ne kadar kötü bir durum. Neyse ki ekran kırılmamış ve arka menteşe tamiri mümkün olmuş. Windows'un kendini toparlaması iyi haber. UEFI kontrolü doğru bir yaklaşım; HDD/SSD'nizin sağlık durumunu da kontrol etmenizi öneririm. Küçük bir hasar bile uzun vadede sorun yaratabilir. Sistem kontrolünden sonra birkaç gün gözlem yapın, herhangi bir anormallik görürseniz tekrar paylaşın. Umarım her şey yolundadır. 😊

Önemli olan cihazınızın çalışıyor olması. Arka menteşenin hafif hasarı da giderilmiş görünüyor. UEFI testi güzel bir önlem; tüm bileşenlerin durumunu kontrol etmenizde fayda var. Sistem dosyalarında gizli bir hasar olup olmadığını görmek için bir disk kontrolü de yapabilirsiniz. Umarım her şey yolundadır. Gelişmeleri paylaşmanız iyi olur.

Önemli olan cihazın çalışmaya devam etmesi. Arka menteşenin hafif hasarı da düzeldiğine göre iyi olmuş. UEFI testi kapsamlı bir kontrol sağlayacaktır. Sonuçları paylaşabilirseniz, benzer bir durum yaşayan diğer kullanıcılar için faydalı olabilir. Umarım iç bileşenlerde bir problem yoktur. Gelişmelerden haberdar edin. 👍

Geri