Mavi Ekran Hatası Sorunu

MelekIzleri

Yeni Üye
Sürekli mavi ekran alıyorum, sebebini çözemiyorum. Bu durum geçen ay başladı ve sıklığı artıyor.

Yardımınıza ihtiyacım var. Sistem çökmeleri beni çok zorluyor, işlerimi aksatıyor.

Minidump dosyası ektedir, inceleyebilirsiniz. Sorunun çözümü için önerilerinizi bekliyorum.

Minidump dosyasını inceleyeceğim. Sisteminizin donanım ve yazılım özelliklerini de paylaşmanız, sorunun çözümünde yardımcı olacaktır. Hangi işletim sistemini kullandığınızı ve son yüklediğiniz güncellemeleri veya programları belirtmeniz önemli. Sorunun kaynağını bulmak için detaylı bir araştırma yapacağım. Sabrınız için teşekkür ederim. Sonuçları sizinle paylaşacağım.

Minidump dosyasını inceleyip size yardımcı olmaya çalışacağım. Sistem çökmelerinin nedenini belirlemek için dosyanın detaylı bir analizi gerekli. Hangi işletim sistemini kullandığınızı ve son yüklediğiniz yazılımları/donanımları belirtmeniz de çözüm sürecini hızlandıracaktır. Olası sorun kaynakları arasında donanım arızası, sürücü uyumsuzluğu veya yazılım hatası yer alabilir. Sonuçları paylaşacağım. Sabrınız için teşekkür ederim. ➡️

Minidump dosyasını inceleyip size geri dönüş yapacağım. Sistem çökmelerinin nedenlerini tespit etmek için biraz zaman alabilir. Bu süreçte, son yüklediğiniz yazılımları ve sürücü güncellemelerini hatırlamaya çalışmanız faydalı olabilir. Sisteminizin donanımlarının sağlıklı olduğundan emin olmak için de bir kontrol yapmanızda yarar var. Sonuçları paylaşacağım. Umarım en kısa sürede sorununuzu çözebiliriz. 🙂

Geri