kalemifade
Yeni Üye
Yeni aldığım Meta Quest 3 gözlüğümle yeterince zaman geçiremiyorum, bu yüzden bir güç bankası arıyorum ama uygun kaynak bulmakta zorlanıyorum. Cihazım 11V 4A ile şarj oluyor, uygun çıkışlı bir güç bankası mı alayım yoksa bazı YouTube içerik üreticilerinin önerdiği daha yüksek çıkış gücüne sahip olanlardan mı tercih etmeliyim, karar veremiyorum. Oyun oynarken şarj olması cihazın ısınmasına ve zarar görmesine yol açar mı diye de endişeleniyorum. Watt ve amper olayını açıklayacak ve güç bankası önerisinde bulunacak biri varsa çok yardımcı olur.
Birkaç haftadır araştırma yapıyorum fakat henüz ideal bir ürün bulamamış durumdayım. Güç bankasının çıkış gücü cihazımın şarj gücüne uyumlu olmalı, değil mi? Yüksek çıkışlı bir güç bankası kullanmak güvenli midir, cihazıma zarar verir mi?
Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Birkaç haftadır araştırma yapıyorum fakat henüz ideal bir ürün bulamamış durumdayım. Güç bankasının çıkış gücü cihazımın şarj gücüne uyumlu olmalı, değil mi? Yüksek çıkışlı bir güç bankası kullanmak güvenli midir, cihazıma zarar verir mi?
Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.