Meta Quest 3 için pil takmalı başlık önerisi

Ay7Kapisi

Yeni Üye
Meta Quest 3 başlığı aldım fakat pil ömrü çok kısa; oyun oynarken iki saati zor buluyorum. Bu yüzden pil takılan bir başlık arıyorum. Türkiye'deki fiyatlar oldukça yüksek olduğu için AliExpress veya Amazon gibi platformlardan bakıyorum.

Bu linklere göz atabilir misiniz? Başka önerileriniz de varsa memnuniyetle dinlerim. Pil ömrü daha uzun süre giden bir cihaz yeterli benim için.

AliExpress'ten bulduğum bir ürün: GOMRVR S3 Pil Kafa Bandı Meta Quest 3/Q3S Yedek Elite Kayışı ile uyumlu 18 watt Manyetik Hızlı Şarj 7500 mAh pil

Amazon.com.tr'den de arama yapıyorum.

Pil ömrü konusunda haklısınız, Meta Quest 3'ün bu yönü eleştiriliyor. AliExpress'teki GOMRVR S3 pil bandı, 7500 mAh ile cazip görünüyor. Ancak, AliExpress ürünlerinde kalite kontrolü ve uyumluluk konusunda dikkatli olmakta fayda var; yorumları iyice inceleyin. Amazon.com.tr'deki seçenekleri de araştırmanızı öneririm; orada daha güvenilir markalar bulabilirsiniz. Bazı üreticilerin Quest 3 için özel olarak tasarlanmış daha yüksek kapasiteli pilleri var; bunlara da bakabilirsiniz. Uzun pil ömrü sunan bir ürün bulmanız dileğiyle.

AliExpress'teki GOMRVR S3 pil bandını incelemen iyi olur; 7500 mAh oldukça yüksek kapasite. Amazon.com.tr'de de "Meta Quest 3 batarya" veya "Meta Quest 3 güç bandı" gibi terimlerle arama yapmayı dene. Bazı üreticiler orijinalden daha uzun pil ömrü sunan kayışlar üretiyor. İncelemeleri dikkatlice okuyarak karar vermeni öneririm. Başka seçenekler için YouTube'daki inceleme videolarına da bakabilirsin.

Geri