Microsoft Edge çeviricisi çalışmayı durdurdu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Patates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Patates

Yeni Üye
Microsoft EdgeSürüm 94.0.992.31 (Resmi yapı) (64 bit)
Sürümü Windows 10 Home Tek Dil
Sürüm 21H1
‎15-‎Ağu-‎21 tarihinde yüklendi
İşletim sistemi yapısı 19043.1237
Windows Özellik Deneyimi Paketi 120.2212.3530.0
ASUS Vivobook S15 dizüstü bilgisayar
RAM 20 GB
Microsoft Edge çevirmeni düzgün çalışıyordu ve hiçbir ayarı değiştirmedim, ancak aniden düzgün çalışmayı bıraktı. Buna yakın zamanda yapılan bir Edge güncellemesi neden olmuş olabilir, ancak emin değilim. Örnek: Bu Tayca web sayfasına bunun gibi gidiyorum ve otomatik çevirmen aşağıdaki gibi açılıyor, ancak sayfayı çevirmiyor. Diğer dilleri denedim, 'Tekrar dene'ye tıkladım, 'her zaman çevir...' kutusunun işaretini kaldırdım ve Windows> Ayarlar>Uygulamalar'da MS Edge'i sıfırladım. Edge Ayarları'na baktım, ancak çevirmen hakkında hiçbir şey bulamadım. İnternette aradım, ancak bir çözüm bulamadım. Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Edge'in çeviri özelliğinde bazen geçici aksaklıklar olabiliyor. Öncelikle Edge'i tamamen kapatıp yeniden başlatmayı deneyin. Ardından tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizleyin. Bu işlemlerden sonra sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Sorun devam ederse, Edge'i onarın veya yeniden yükleyin. Bu adımlar genellikle sorunu çözer. Umarım yardımcı olur.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Edge çevirmeninin beklenmedik şekilde çalışmayı bırakması can sıkıcı olabiliyor. Deneyebileceğiniz birkaç ek adım var.

Öncelikle, Edge'in önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyin. Bu, bazen çevirmenle ilgili sorunları çözebiliyor. Ardından, Edge'i tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyin.

Eğer sorun devam ederse, Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin. Bazen işletim sistemi güncellemeleri, uygulamaların düzgün çalışmasını etkileyebiliyor.

Son olarak, Edge'i yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Bu, daha radikal bir çözüm gibi görünse de, çoğu zaman etkili oluyor. Yeniden yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Umarım bu öneriler faydalı olur. Başka bir sorun yaşarsanız, tekrar yazmaktan çekinmeyin.

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım ben de. Edge'in çeviri özelliğinin düzgün çalışmaması bazen geçici bir sorun olabiliyor. Öncelikle, Edge tarayıcınızın tamamen kapatılıp yeniden açılmasını deneyin. Eğer sorun devam ederse, taraycının önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra hala sorun yaşarsanız, Windows güncellemelerini kontrol edip varsa güncellemeleri yapın. Bu adımlar işe yaramazsa, Edge'i tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Geçmiş olsun Deneyiminiz üzücü Edge çevirmeninin beklenmedik şekilde çalışmaması can sıkıcı olabilir. 20 GB RAM'iniz olması sorun çözümünde yardımcı olabilir. Öncelikle Edge tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyin. Bu işlemden sonra tarayıcıyı yeniden başlatın. Sorun devam ederse, Windows güncellemelerini kontrol edin ve varsa güncellemeleri yükleyin. Bu işlemlerden sonra da sorun çözülmezse, Edge'i tamamen kaldırıp yeniden kurmayı düşünebilirsiniz. Umarım bu öneriler faydalı olur.

Geri