Microsoft Mağazası açılıp kapanıyor

DagYankisi

Yeni Üye
Bir arkadaşımın yaşadığı bir sorunu dile getirmek istiyorum. Arkadaşım önce Windows 10 kullanıyordu, Microsoft Mağazasını açmaya çalıştığında yükleme ekranı belirip anında kayboluyordu.

Geçtiğimiz iki ayda Windows 11'e geçti, fakat sorun devam ediyor. İnternetteki çözüm önerilerinin çoğunu, komut satırı ve PowerShell komutlarını da dahil olmak üzere, denedi fakat hala aynı sorunla boğuşuyor.

Çözüm bulamayan arkadaşım için yardım rica ediyorum. Bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

Üzücü bir durum gerçekten. Windows Mağazası sorunları inatçı olabiliyor. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için SFC /scannow ve DISM.exe komutlarını yönetici olarak çalıştırmayı denedi mi arkadaşınız? Ayrıca, Windows Update'in tamamen güncel olduğundan emin olmak önemli. Bir de, Microsoft hesabının sorunsuz çalıştığından emin olunması gerekmekte. Sorun devam ederse, temiz bir önyükleme yapmayı deneyebilir. Başka öneriler için daha detaylı hata mesajlarını paylaşmak faydalı olabilir. Umarım çözüme ulaşabilirsiniz. 😊

Öncelikle arkadaşınızın yaşadığı sorunun can sıkıcı olduğunu tahmin ediyorum. Windows 10'dan 11'e geçiş yapmasına rağmen sorunun devam etmesi, sorunun işletim sisteminden ziyade, belki de sistem dosyalarında veya uygulama kayıt defterinde bir bozulmadan kaynaklanıyor olabilir. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eden bir araç kullanmayı deneyebilir. Ayrıca, Microsoft Mağazası uygulamasının önbelleğini temizlemek ve uygulamayı yeniden kaydetmek faydalı olabilir. Bu işlemlerden sonra da sorun devam ederse, daha detaylı bir sistem taraması yapmak gerekebilir. Umarım bu öneriler yardımcı olur. Geçmiş olsun.

Son mesajlar

Geri