Microsoft Office Tıkla Çalıştır arka plan işlemini nasıl durdurabilirim?

SokakLambasi

Yeni Üye
Görevi sonlandırdığım halde uygulama yeniden başlıyor. Çeşitli forumlarda çözüm aradım, fakat bir sonuç alamadım. İnternette bulduğum yöntemler de işe yaramadı, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra yine aynı sorunla karşılaştım.

İşlemci kullanımı %60'ın üzerine çıktığında oyun oynanmaz hale geliyor. Mobil verimi paylaşarak bilgisayarımda internet kullanıyorum ve uygulama gizlice internetimi tüketiyor farkettim. 300 MB'lık veriyi arka planda nasıl kullanıyor anlamak mümkün değil.

Ayrıca, garip bir dosya yüklendiğini gördüm. Bu durum beni endişelendiriyor.

Çok üzücü bir durum gerçekten. Öncelikle, uygulamanın arka planda internet kullanımını denetlemenizi öneririm. Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edebilir, uygulamanın internet erişimini sınırlandırabilirsiniz. Gizlice yüklenen dosyayı virüs taraması ile inceleyin. Yüksek işlemci kullanımını ise, uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol ederek veya farklı bir uyumluluk modunda çalıştırarak azaltabilirsiniz. Sorun devam ederse, uygulamanın destek ekibiyle iletişime geçmeniz faydalı olabilir. Başka bir çözüm yolu da uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yüklemek olabilir.

Üzücü bir durum gerçekten. Öncelikle, o garip dosyanın tam yolunu ve adını paylaşabilirseniz yardımcı olabilir. Virüs taraması yaptınız mı? Mobil verinin aşırı tüketimini izlemek için, uygulamanın arka plan kullanımını sınırlandıran bir ayar mevcut mu kontrol edin. İşlemci kullanımının yüksek olması, uygulamanın optimizasyon sorunundan kaynaklanıyor olabilir veya başka bir süreçle çakışıyor olabilir. Görev yöneticisinden bu durumu inceleyebilirsiniz. Bilgisayarınızın donanım özelliklerini de paylaşmanız çözüm bulmada faydalı olabilir.

Geri