Oyun dünyasında büyük bir heyecanla beklenen MindsEye için resmi sistem gereksinimleri nihayet açıklandı. Grand Theft Auto serisinin eski yapımcılarından Leslie Benzies’in kurduğu Build a Rocket Boy stüdyosunun imzasını taşıyan bu yeni yapım, yaklaşık iki buçuk hafta içinde PC platformunda oyuncularla buluşacak.

Her ne kadar baş yapımcı Leslie Benzies’in GTA geçmişi bu oyuna olan beklentileri artırsa da MindsEye, devasa bir açık dünya deneyimi sunmuyor. Bunun yerine oyun, hikâye odaklı, sinematik aksiyon ve macera unsurlarına ağırlık veriyor. Araba kovalamacaları, yakın dövüş sahneleri ve sinema tadındaki anlatım tarzı ile öne çıkan oyun, klasik GTA formatından farklı bir çizgide ilerliyor.
MindsEye Sistem Gereksinimleri
Epic Games’in en yeni grafik motoru Unreal Engine 5 ile geliştirilen MindsEye, hem görsel kalite hem de donanımsal beklentiler açısından iddialı bir yapım olarak öne çıkıyor. Yayınlanan sistem gereksinimleri, güncel orta ve üst seviye donanımlar gerektiriyor.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64-bit, güncel)
- İşlemci: Intel Core i5-12400F / AMD Ryzen 5 5600X
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5600 XT (6 GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 70 GB boş alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64-bit, güncel)
- İşlemci: Intel Core i7-13700K / AMD Ryzen 7 7800X3D
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 4070 / AMD Radeon RX 6800 XT (8 GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 70 GB boş alan
Her ne kadar baş yapımcı Leslie Benzies’in GTA geçmişi bu oyuna olan beklentileri artırsa da MindsEye, devasa bir açık dünya deneyimi sunmuyor. Bunun yerine oyun, hikâye odaklı, sinematik aksiyon ve macera unsurlarına ağırlık veriyor. Araba kovalamacaları, yakın dövüş sahneleri ve sinema tadındaki anlatım tarzı ile öne çıkan oyun, klasik GTA formatından farklı bir çizgide ilerliyor.