GunSavascisi
Yeni Üye
Arkadaşlar kasa önerisine ihtiyacım varü normalde Dark maxima V20 alacaktım ama maalesef stok kalmamış sahibinden'dende 3.400₺ halbuki Teknobiyotik'te 2.100₺ idi adamakıllı kasa bulamadım tüm sistem hazır, inşallah Haziran'da siparişini vereceğim sadece gerekli bileşenleri koyuyorum.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi (atX)
PowerColor RX 9070 Red Devil (XT değil)
Arctic Liquid Freezer 280mm.
Ayrıca kasanın içine 1 adet 2.5" HDD koyacağım akvaryum kasa hoşuma gitmiyor siyah olursa çok sevinirim, üste 280mm sıvı soğutma desteği olsa mutlu olurum (ama tam 280mm olmalı 360 değil, tam sıfıra sıfır yerleşmeli sıvı soğutma) sistem toplam 77.000₺ falan tuttu; kasaya bütçe pek kalmadı çok aşmasak iyi olur, maksimum bütçe 3.500₺.
Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için, ayrıca kasanın içinde 1 fan hub ve toz filtresi olursa çok çok mutlu olurum, HDD'mi koyacak yer de isterim.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi (atX)
PowerColor RX 9070 Red Devil (XT değil)
Arctic Liquid Freezer 280mm.
Ayrıca kasanın içine 1 adet 2.5" HDD koyacağım akvaryum kasa hoşuma gitmiyor siyah olursa çok sevinirim, üste 280mm sıvı soğutma desteği olsa mutlu olurum (ama tam 280mm olmalı 360 değil, tam sıfıra sıfır yerleşmeli sıvı soğutma) sistem toplam 77.000₺ falan tuttu; kasaya bütçe pek kalmadı çok aşmasak iyi olur, maksimum bütçe 3.500₺.
Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için, ayrıca kasanın içinde 1 fan hub ve toz filtresi olursa çok çok mutlu olurum, HDD'mi koyacak yer de isterim.