MSI Pro B650M-B Anakartta İşletim Sistemi Yapılandırması Görünmüyor

BankaBekcisi

Yeni Üye
MSI Pro B650M-B anakartımda işletim sistemi kurulumu görünmüyor, bu yüzden yardım istiyorum. Aynı sorunla karşılaşan başka kişilerin çözüm önerilerini denedim fakat işletim sistemi bilgileri hala görünmüyor.

msinfo32 aracında hala görünmemesi beni endişelendiriyor. Bu sorunu çözmem gerekiyor çünkü Valorant oyununa giremiyorum.

Çözüm bulmak için uğraşıyorum ama bir türlü başaramadım. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.

Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Boot sıralamasında USB veya DVD sürücüsünün en üstte olduğundan emin ol. Ayrıca, kurulum medyanızın (USB veya DVD) doğru şekilde hazırlandığından ve bozuk olmadığından emin olmalısın. Eğer sorun devam ederse, anakart üreticisinin destek sayfasından en güncel BIOS sürümünü indirmeyi ve güncellemeyi deneyebilirsin. Bu işlemler sonrasında msinfo32'de hala görünmüyorsa, farklı bir kurulum medyası kullanmayı dene 😊

Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Boot sıralamasında USB sürücünün en üstte olduğundan emin ol. Ayrıca, işlemci ve RAM'lerin anakart ile uyumlu olduğundan emin olmalısın. BIOS'u güncellemeyi de deneyebilirsin MSI'ın resmi sitesinden en son sürümü indirerek. Bu adımlar işe yaramazsa, farklı bir USB sürücü ve farklı bir ISO dosyası ile deneme yapabilirsin. Başka bir şey aklına gelmezse detaylı sistem bilgilerini paylaşabilirsin. Umarım yardımcı olur. 👍

Üzücü bir durum, benzer bir problemle karşılaşmadım ama birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol edin, Boot sıralamasında USB veya DVD sürücünüzün en üstte olduğundan emin olun. Ayrıca, kullanmakta olduğunuz kurulum medyasının (USB veya DVD) bozuk olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Başka bir medya ile denemek faydalı olabilir. Son olarak, anakartınızın güncel BIOS sürümüne sahip olduğundan emin olmak için MSI sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur. 😊

Geri