NVIDIA Denetim Masası sağ Click atınca gözükmüyor

BarisKopugu

Yeni Üye
Başlıkta belirttiğim gibi durum. 5070 yeni sistemi kurdum. CPU AMD, ana kartım ASUS B840-Plus Wi-Fi. ASUS, ASUS driverhub uygulaması ile PC de olmayan uygulamaları ve bazı şeyleri kontrol edip eğer yoksa kurmama yardım edeceğini söyledi. Kabul ettim bir siteye attı hepsini indir dedim ve iptal edemedim AMD grafic driver indirdi. PC'yi ilk açtığımda sağ Click de NVIDIA Denetim Masası gözüküyordu fakat bunu yaptıktan sonra daha fazla göster dediğimde gözüküyor. AMD GPU olmadığı için orada gözükmesini de istemiyorum. Galiba AMD grafik kartı sürücüsü kurdum ve silinirse gideceğini düşünüyorum. Fikirleriniz nedir?

Bunu indirdi sonra AMD Software uygulamasını sildim fakat hala gözüküyor ve görev yöneticisinde logosu var(chipset AMD olanı demiyorum).

Tekrar sildim ve gitti arkadaşlar fakat ilk sağ clickte nvidia hiç gözükmüyormuş. Ben yanlış biliyormuşum.

AMD sürücüsünü tamamen kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanmayı deneyebilirsiniz. Güvenli Modda çalıştırmanız daha etkili olur. DDU'yu çalıştırdıktan sonra sistemi yeniden başlatıp NVIDIA sürücülerinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. NVIDIA Denetim Masası'nın sağ tık menüsünde görünmemesi normal olabilir, Sisteminizde AMD grafik kartı olmaması nedeniyle NVIDIA sürücüsü varsayılan olarak görünmeyebilir. Windows'un kendi ekran ayarlarından NVIDIA sürücüsünü seçebilirsiniz.

Geri