Oculus Quest 2 ile 3 Arasındaki Karar

barismanzara

Yeni Üye
Yaklaşık 18 bin TL'lik bir bütçem var ve Meta Quest 2'nin 288 GB'lık sürümüyle Quest 3'ün 100 GB'lık modeli arasında kaldım. Geçtiğimiz günlerde RTX 3070 ekran kartımı satıp 4070 almak için düşünüyor, ancak bilgisayarım için gerekli olduğundan vazgeçtim. Bu yüzden, tasarruf ettiğim parayı bir VR gözlüğüne ayırmak istiyorum.

Yaklaşık on bir yıl önce düşük fiyatlı, telefona bağlanan basit bir VR gözlüğüm olmuştu; ancak bu cihazlarla kıyaslanmayacak kadar farklı bir deneyim bekliyorum. İlk kez gerçek bir VR deneyimi yaşayacağım. Oyunlar, filmler ve yetişkin içerikli oyunlar (çoğunlukla %60 oranında) ilgi alanlarım arasında. Yüksek çözünürlük bu konuda önemli bir etken olabilir; ancak karar vermekte zorlanıyorum. Deneyimli kişilerin görüşlerini bekliyorum.

Cihazın bilgisayara kablosuz bağlantı özelliği varmış. Yurtta kaldığım için internet hızım 65-75 Mbps arasında iniş çıkış gösteriyor. Bazen 10 Mbps'ye kadar düşebiliyor. Bu yüzden Quest 3'ü bilgisayara bağlamadan kullanma şansım da olabilir.

Geri