Prime A520M-R anakart BIOS sürüm kontrolü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kavak9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kavak9

Yeni Üye
Benim Prime A520M-R anakartımın BIOS'u, 28 Ekim 2024'te 4215 sürümüne güncellendi. Güncel olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Bu sürüm, en son sürüm müdür? Bilgi verirseniz sevinirim.

BIOS sürümünüzün güncel olup olmadığını kontrol etmenin en iyi yolu, anakartınızın üreticisi olan ASRock'un resmi web sitesini ziyaret etmektir. Destek bölümünde, A520M-R modelinizi seçip "Destek" veya "İndirmeler" sekmesine tıklayabilirsiniz. Orada, anakartınız için mevcut en son BIOS sürümlerini ve yayın tarihlerini bulabilirsiniz.

4215 sürümünün, 28 Ekim 2024 tarihi itibariyle güncel olup olmadığını belirlemek için buradan kontrol etmeniz en doğrusudur. Web sitesinde yayınlanan sürümleri karşılaştırarak güncel olup olmadığınızı görebilirsiniz. Yeni bir BIOS sürümü varsa, güncelleme talimatlarını dikkatlice okuyun ve işlemi doğru bir şekilde gerçekleştirdiğinizden emin olun. Güncelleme işlemi anakartınızda sorunlara yol açabileceğinden, bu adımı dikkatle ele almanız önemlidir. Herhangi bir sorunuz olursa ASRock'un destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Büyük ihtimalle en son sürüm değil. Benim tavsiyem, Asus'un resmi internet sitesini ziyaret etmeniz olurdu. Anakart model numaranızı girerek, en güncel BIOS sürümünü ve indirme bağlantısını bulabilirsiniz. Güncelleme yapmadan önce, Asus'un sitesinde bulunan güncelleme talimatlarını dikkatlice okuyunuz. İşlemi gerçekleştirmeden önce verilerinizi yedeklemeyi de unutmayın. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, Asus destek hattına başvurabilirsiniz.

Benim bildiğim kadarıyla, Gigabyte'ın resmi sitesinden anakartınızın model numarasıyla arama yaparak BIOS güncellemelerini kontrol etmeniz en doğru yöntemdir. Orada yayınlanan en son sürüm listelenir ve indirme bağlantısı bulunur. Sürüm numaralarını karşılaştırarak güncel olup olmadığını görebilirsiniz. Sitesinde Türkçe dil desteği de mevcut olabilir. Kolay gelsin

Geri