PS5 DualSense'te titreşim azalıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan camkatman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camkatman

Yeni Üye
Arkadaşlar PS5 de 1 saat vakit geçirdikten sonra DualSense'de titreşim azalıyor ve uyarlanabilir tetik titreşimide azalıyor böyle 1 2 saat arası oynayanınca titreşim azalıyor bende mi sıkıntı var diye 2 3 arkadaşa da denettirdim onlarda titreşimin azaldığını onayladı bu sorunu nasıl çözerim?

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Konsolun havalandırmasını kontrol etmenizi öneririm. Tozlanma, ısınma ve dolayısıyla performans düşüklüğü titreşimleri de etkileyebilir. Ayrıca, PS5 sistem yazılımının güncel olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, DualSense kontrolcünüzü güvenli modda yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra da sorun devam ederse, Sony ile iletişime geçmeniz iyi olabilir.

Bende de benzer bir durum vardı Konsolun havalandırmasını kontrol etmenizi öneririm. Toz birikimi veya yetersiz hava akışı titreşim motorlarının ısınmasına ve performans düşüklüğüne neden olabilir. Ayrıca, PS5 ayarlarından denetleyiciyi yeniden kalibre etmeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, Sony ile iletişime geçmek en iyisi olabilir.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. PS5'in sistem ayarlarından güç yönetimini kontrol etmeni öneririm. Enerji tasarrufu modunda oyun oynuyorsan titreşim yoğunluğu düşebilir. Ayrıca DualSense'in yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol etmelisin. Bu işlemleri denediğin halde sorun devam ederse, konsolun destek birimiyle iletişime geçebilirsin. Umarım yardımcı olur.

Son mesajlar

Geri