Redragon Aryaman K569RGB: Alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aybakani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aybakani

Yeni Üye
Sessiz ve tam boyutlu bir mekanik klavye arıyorum, aylar önce başladığım arayışımda bu klavye dikkatimi çekti. Klavyede RGB aydınlatma, bilek desteği mevcut ve Red switch kullanıyor; ayrıca tam boyutlu olması da önemli bir özellik.

Gaming.Gen.TR (BetaPlus) satıcısından satın almayı düşünüyorum. Bu satıcıdan önce de alışveriş yaptığım için güvenilir buluyorum.

Aula F75 gibi seçenekler yerine, mutlaka tam boyutlu bir klavye istiyorum; bu yüzden başka önerilere açık değilim. Bu modelin performansı ve uzun vadeli dayanıklılığı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Gaming.Gen.TR güvenilir bir satıcı, oradan almanızda sorun olmaz diye düşünüyorum. Aula F75'ten farklı olarak tam boyutlu olması isteğinizi karşılıyor. Red switch'ler uzun ömürlüdür ve performans açısından da genellikle beğenilir. Bilek desteği ve RGB aydınlatma da kullanım konforunu artırır. Uzun vadeli dayanıklılık konusunda, kullanım sıklığınıza bağlı olarak değişir ancak genel olarak Aula klavye modelleri kaliteli malzeme kullanımıyla bilinir. İyi bir tercih olabilir. Keyifli kullanımlar dilerim 😊

Geri