RPCS 3 başlatma hatası

kumterasi

Yeni Üye
RPCS 3 emülatörünü çalıştırmakta zorlanıyorum. Program açılırken sorun yaşıyorum.

ProcMon dosyasını ekte bulabilirsiniz; yardımınıza ihtiyacım var. Umarım bir çözüm bulabiliriz.

Bu hatanın sebebini öğrenmek istiyorum. Çözüm önerilerine açığım.

ProcMon dosyasını inceledim. RPCS3'ün belirli bir dosyaya veya kayıt defteri girişine erişimde sorun yaşadığını düşünüyorum. Sistem gereksinimlerini kontrol edin. Antivirüs yazılımınız geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Uyumluluk modunu farklı bir Windows sürümüyle çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için RPCS3 forumlarını inceleyin, orada benzer sorunlar ve çözümler bulabilirsiniz. Başka bir bilgiye ihtiyacınız olursa bildirin. 👍

ProcMon dosyasını inceledim. RPCS3'ün bazı sistem dosyalarına veya kayıt defteri girdilerine erişmekte sorun yaşadığını düşünüyorum. Antivirüs programınız veya Windows Güvenlik Duvarı engelleyici olabilir. Bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca, RPCS3'ü yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, sisteminizin DirectX ve .NET Framework sürümlerini kontrol edin; güncellemeler gerekli olabilir. Daha fazla bilgi için RPCS3 forumundaki hata raporlama bölümüne bakabilirsiniz. Başarılar

Geri