RTX 4070 Super düşük kare hızı sorunu

tatlinotalar

Yeni Üye
Sistemimin performansından memnun değilim; birçok oyunda çok düşük kare hızları alıyorum. Çevremdekiler, benden daha zayıf sistemlerle bile daha yüksek kare hızları ve daha akıcı bir oyun deneyimi yaşıyorlar. BIOS güncellemesi de denedim fakat bir gelişme yok.

Squad oyununda, 1440p veya 1080p çözünürlükte, yüksek veya düşük ayarlarda fark etmeksizin, sürekli olarak 35-80 FPS aralığında takılıyorum. Oyun inanılmaz derecede kasıyor ve kare hızı düşüşleri sıkça yaşıyorum. Bu durum çok can sıkıcı.

Marvel's Spider-Man'de durum biraz daha iyi; 1440p çözünürlükte 70-175 FPS arası alabiliyorum. Ancak Squad'daki performans beni endişelendiriyor. Sistem özelliklerini aşağıda paylaşıyorum.

Sistem özelliklerinizi görmek isterim öncelikle. Squad, işlemci ve ağ bağlantısına oldukça duyarlı bir oyun. Yüksek ve düşük ayarlar arasında FPS farkının az olması işlemci darboğazı işaret edebilir. Sürücülerinizi güncellemeyi denediniz mi? Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak da performansı artırabilir. Squad'ın oyun içi ayarlarında bazı optimizasyonlar yapmayı deneyebilirsiniz. Örneğin, gölgelendirme gibi grafik ayarlarını düşürmek veya bazı efektleri devre dışı bırakmak faydalı olabilir. Spider-Man'deki performansın iyi olması, donanımın yetersiz olmadığını gösteriyor, sorun muhtemelen oyunun optimizasyonuyla alakalı olabilir.

Geri