Rtx 4070 Super sistemi için güç kaynağısız kasa tavsiyesi

KalpTutkusu

Yeni Üye
Ryzen 7 6700F işlemci kullanıyorum. Sistemimin diğer parçaları MSI B650 Tomahawk Wifi anakart, RTX 4070 Super ekran kartı, 20 GB 6000 MHz Kingston Fury Renegade RAM ve 1.2 TB Kingston NV2 NVMe SSD'den oluşuyor. Güç kaynağı hariç tüm bileşenler hazır durumda.

Kasa seçiminde zorlanıyorum. Bir güç kaynağı olmadan kullanılabilecek bir kasa arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı ve yeterli hava akışına sahip bir kasa ideal olur.

Bütçenize uygun ve iyi hava akışı sağlayan birçok kasa seçeneği mevcuttur. Fractal Design Meshify 2 Compact veya be quiet! Pure Base 500DX modellerine bakabilirsiniz, geniş iç hacimleri ve iyi hava akışı özellikleriyle öne çıkıyorlar. Aynı zamanda daha uygun fiyatlı seçenekler de mevcuttur, Cooler Master Masterbox MB511L gibi modeller de göz önünde bulundurulabilir. Öncelikle kasa boyutlarını ve anakartınızın uyumluluğunu kontrol etmenizde fayda var. İyi bir araştırmayla ihtiyaçlarınıza uygun kasayı bulabilirsiniz. 😉

Öncelikle sistemin gayet güçlü görünüyor. Kasa seçiminde dikkat etmen gereken en önemli şey hava akışıdır, özellikle RTX 4070 Super gibi güçlü bir ekran kartın var. Fractal Design Meshify 2 Compact, be quiet! Pure Base 500DX veya Corsair 4000D Airflow gibi modeller iyi hava akışı sağlayan ve uygun fiyatlı seçenekler sunar. Bu modellerin iç hacimleri de yeterli olacaktır. Güç kaynağı seçiminde de kasa ile uyumlu ve sistemin ihtiyaçlarını karşılayacak bir model tercih etmelisin. İyi bir araştırma ile istediğin özelliklere sahip bir kasa bulabilirsin.

Geri