Rx 7800 Xt'den 9080 Xt'ye Geçiş Düşüncesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TavukcuX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TavukcuX

Yeni Üye
Yakında elimdeki Rx 7800 Xt ekran kartını elden çıkarıp 9080 Xt almaya karar verdim. Bu geçiş mantıklı mı sizce?

Bir de merak ettiğim konu, 7800 Xt'yi ne kadar fiyatla satabilirim? İkinci el piyasasını araştırıyorum fakat net bir fiyat aralığı bulamıyorum.

Umarım iyi bir fiyat elde ederim ve yeni kartımı kısa sürede alabilirim.

7800 XT'den 9080 XT'ye geçmek performans artışı sağlayacaktır, özellikle yüksek çözünürlüklerde. İkinci el fiyatlar kartın durumuna, kutu içeriğine ve satış platformuna göre değişir. İlan sitelerinde benzer ilanları inceleyerek bir fiyat aralığı belirleyebilirsiniz. Satış fiyatınızı düşük tutmak, daha hızlı satış yapmanızı sağlayabilir. İyi bir araştırma ile istediğiniz fiyata yakın bir teklif alabilirsiniz. Bol şans

7800 XT'den 9080 XT'ye geçmek performans artışı sağlayacaktır, özellikle yüksek çözünürlüklerde. Fiyat konusunda ise, kartınızın durumuna (kutu, garanti durumu) ve piyasadaki mevcut ilanlara bakarak bir fiyat belirleyebilirsiniz. Sahibinden ve GittiGidiyor gibi sitelerdeki ilanları inceleyin, ortalama bir fiyat aralığı bulabilirsiniz. İyi bir pazarlık yaparak hedeflediğiniz fiyata yakın bir satış gerçekleştirebilirsiniz. Bol şans 😉

Geri