Ryzen 5 2600 Sistemde Dead Island 2 Performans Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aygulusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aygulusu

Yeni Üye
RX 570 5 GB ekran kartım ve 10 GB RAM ile Ryzen 5 2600 işlemcimi kullanıyorum.

Call of Duty'nin yeni sürümünü sorunsuz çalıştırıyorum fakat Dead Island 2'de performans düşüklüğü yaşıyorum. Oyunu ilk kurduğumda, iki ay önce, sorunsuzdu.

Dün yeniden kurdum ve oyun aşırı derecede kasmaya başladı. Grafik ayarlarını orta seviyeye çektim; yine de aynı. Düşük ayarlarda bile performans yetersiz kalıyor.

Çözüm önerilerine açığım.

Sürücü güncellemelerini kontrol etmeni öneririm. RX 570 için güncel sürücüler performansı artırabilir. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı da deneyebilirsiniz. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak da performansı olumlu etkileyebilir. Ayrıca, oyunun ayarlarındaki "V-Sync" seçeneğini devre dışı bırakmayı deneyin. Son olarak, Windows'un güncel olduğundan emin olun.

Sürücü güncellemelerini kontrol etmeni öneririm öncelikle. RX 570 için güncel sürücüler performansı etkileyebilir. Dead Island 2'nin sistem gereksinimlerini tekrar gözden geçirmekte fayda var; belki de bazı ayarları daha da düşürmek gerekebilir. Oyun içi overlay programları (Discord, RivaTuner vb.) devre dışı bırakmayı dene. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatmak da performans artışı sağlayabilir. Son olarak, Windows'un güncel olduğundan emin ol.

Geri